تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

لایحه بودجه ۱۴۰۲ در ایستگاه پایانی دولت

یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود گذشت بیست روز از موعد قانونی ارائه بودجه سال آینده هنوز هیچ خبری از ارائه این لایجه به مجلس شورای اسلامی وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۴ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، کاظم دلخوش با اشاره به اینکه دیرکرد امسال بودجه کمی با سال‌های گذشته تفاوت دارد، گفتک متاسفانه دولت هیچ اقدامی را برای اجرای وظایف در دستور کار قرار نمی‌دهد. از یک سو می‌بینیم که تکلیف برنامه هفتم روشن نیست و از سوی دیگر دولت به درخواست نمایندگان برای تمدید برنامه ششم نیز توجهی نکرده است در حالی که تمدید برنامه ششم وقت زیادی از دولت و مجلس نخواهد گرفت.

وی با تاکید بر اینکه این تاخیر‌ها نگرانی برای تصویب لایحه بودجه به صورت یک دوازدهم یا سه دوازدهم ایجاد کرده است، گفت: آقایان در دولت باید توجه داشته باشند که مجلس برای بررسی لایحه بودجه حداقل دو تا سه ماه زمان لازم دارد و رد نتیجه اگر بخواهند دیرتر از این موعد بودجه را به ما بدهند، کار بررسی طولانی خواهد شد.

این عضو کمیسیون تلفیق تاکید کرد: تصویب لوایح بودجه به صورت یک دوازدهم و یا سه دوازدهم پیام خوبی برای فعالان اقتصادی ندارد و باید تلاش کرد در مهلت قانونی این امر اجرایی شود.
وی به تجربه سال‌های گذشته نیز اشاره کرد و گفت: خاطرمان هست که در دولت آقای احمدی‌نژاد تاخیر‌ها چطور سبب شد لوایح بودجه سالیانه در موعد مقرر به تصویب نرسد./ خبرآنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار